dinsdag 12 juli 2011

Dag 11:Island of Adventure,villa en shoppen!


Vanmorgen weer om dezelfde tijd vertrokken naar Island of Adventure,toen we aankwamen leek het nog niet zo druk,dus iedereen behalve ik,Diego en Reynaldo zijn gelijk de Hulk(achtbaan)ingeweest,daar was de wachten 20 min,dus goed te doen.




Daarna zijn we richting Jurassic Park gelopen waar het inmiddels erg druk was geworden,het viel me wel op dat voor veel attrakties de kinderen toch echt wel wat groter moesten wezen,dus Reynaldo en Diego mochten in weinig achtebanen.
Toen we eindelijk bij een leuke attraktie aankwamen,was die dicht...Toen weer terug naar een wildwaterbaan,was ook dicht..Toen hadden we het eigenlijk al gehad,het was ook zo verschrikkelijk warm,pfff en druk.
Toch zijn we nog even door het Harry Potter park gegaan,daar was het echt niet normaal zo druk,zelfs voor de winkels stond een enorme wachtrij!
Maar bij de Duelling Dragons(2 achtbanen) stond maar 5 minuten,heel vreemd,maar daar zijn we dus wel ingeweest en hij was ook erg heftig.

Ik vind zelf het gewone Universal park toch wel leuker,er hangt daar echt een heel lekker sfeertje,heel anders als in Island of Adventure.
Daarna hadden we het echt wel gehad,dus we zijn om half 2 het park weer uitgegaan en lekker naar de villa gegaan,lekker gezwommen en gechilled.

Om half 6 zijn we weer naar de Premium Outlets gegaan en hebben we weer heerlijk geshopt,zelfs Mario vind het shoppen hier helemaal leuk!

Morgen gaan we als het goed is naar Clearwater Beach!Daar zijn wij verleden jaar ook geweest en daar hebben ze echt een supermooi strand en het ligt aan de Golf van Mexico,dus ook een heerlijk zee!!

2 opmerkingen:

  1. Wees maar blij met zulke temperaturen, in Nederland is het herfst. Ik vind Universal studios ook leuker maar ben dan zelf niet zo gek op achtbanen. Het HP gedeelte daarentegen vind ik wel leuk.
    Veel plezier op het strand.
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Anita,

    Ik vond Universal echt een stuk leuker,maar het was ook zo warm toen we in dat andere park waren,dat het gewoon niet leuk meer was..
    We hopen volgend jaar weer te kunnen gaan,maar dan doen we wat minder parken,6 parken en 2 waterparken is toch wel een beetje veel hoor,haha.
    Het strand was trouwens geweldig!

    Groetjes Natalie

    BeantwoordenVerwijderen