dinsdag 19 juli 2011

Dag 18: Miami


Vanmorgen zijn we na het ontbijt eerst naar het strand gegaan,waar we heerlijk een lange tijd in de zee zijn gegweest.
De zee is echt heerlijk,heel mooi helder en warm,verleden jaar was de zee hier heel wild,maar nu helemaal niet gelukkig!


Daarna hebben we bij het zwembad gelegen,handdoeken kan je hier gewoon vragen,dus dat is wel fijn.
Om een uur of half 4 ging de lucht weer betrekken en om half 5 zijn we naar boven gegaan,waarna Reynaldo lekker 1,5 uur heeft geslapen.
Ik en Ger zijn nog even aan de overkant wezen wandelen,langs de bootjes en jachten,er stonden 2 jongens te vissen en we hebben verder ook veel vis gezien,dus hij heeft gelijk sávonds de hengels uit de auto gehaald,dus dat wordt morgen vast vissen.
s Avonds zijn we wezen eten bij een tentje op Washington Avenue,bleek Peruaans te zijn,waar we in ieder geval lekker hebben gegeten.
Daarna zijn we naar Lincoln Road Mall gelopen,Syl had daar verleden jaar haarspullen gekocht en wilde daar terug,wat een leuk winkelcentrum is dat zeg en hele leuke terrasjes allemaal,waar we ook even hebben gezeten.


Ger bestelde alleen 2 biertjes en de serveerster vroeg of dat voor Marciano was en toen vroeg ze om zn id,die had hij natuurlijk niet bij zich,hij mag hier toch pas drinken als hij 21 is,dus toen heeft hij maar een cola gedronken,haha.
Om 11 uur waren we weer thuis,waar we nog even hebben ge-31ed.

Morgen weer een lekker relaxte dag hier..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten