donderdag 14 juli 2011

Dag 13: Airboat ride,Oldtown



Vandaag was het de laatste volle dag voor Mario en Diego en zijn we een airboat ride gaan doen,we hebben gekozen voor Boggy Creek omdat dat de makkelijkste weg was.
Het was weer verschrikkelijk warm en we moesten daar nog een half uurtje wachten,dus dat viel niet mee..


Er werd van te voren al gezegt dat het zo warm was,dat we waarschijnlijk geen alligators zouden zien,omdat die dan onder water liggen.
De tocht was wel leuk,vooral toen het zo hard ging,dat was lekker verkoelend en we hebben zowaar toch nog een alligator kunnen zien!


Daarna zijn we naar de Wallmart gegaan,want we hadden weer boodschappen nodig en daarna naar de villa,waar we nog lekker hebben gezwommen en Marciano heeft gevist en eindelijk ook weer wat heeft gevangen!

's Avonds hebben we eerst gegeten bij Outback Steakhouse en zaten we voor de hele familie Hazes,dat was wel leuk,ik vroeg nog of Syl niet met Dre en Rox op de foto wou,maar ze wilde niet.Daarna zijn we naar Oldtown gegaan en hebben we met zn alle een leuke gangsterfoto laten maken,die is echt heel leuk geworden en we hebben van de kinderen nog een foto uit de civil war tijd laten maken,dus Syl helemaal blij,want die mocht zo'n mooie jurk aan..


Morgen gaan we om 12 uur Mario en Diego wegbrengen en verder zien we het wel weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten