donderdag 7 juli 2011

Dag 5:Epcot,Wallmart,Nike factory



Vandaag zijn we naar Epcot gegaan,eigenlijk met de gedachte dat we er niet de hele dag zouden blijven en nog wat anders in de middag konden doen.
We begonnnen met de fastpast kaartjes voor Soarin te halen,daarna naar test track,waar inmiddels al 50 min rij stond,we zijn er toch maar in gaan staan,maar wat een ***rij was dat zeg,het was meer stilstaan dan lopen...
We zijn daarna in Nemo geweest,toen Soarin,die blijf ik echt geweldig vinden,we zijn daarna de landen langs gelopen,maar wat een hitte zeg,dat viel echt niet mee,pffff.
Als laatste zijn we in de grote bol geweest,dat was toch wel heel leuk en die hadden we verleden jaar niet gedaan!

Inmiddels was het toch al half 4 geweest en zijn we eerst even langs de Nike Factory gegaan,daar reden we toch langs,ik heb nog een paar schoenen voor Reynaldo gekocht.
Daarna even naar de Wallmart,waar Mario zn ogen uitkeek,want dat blijft natuurlijk ongelovelijk groot daarbinnen.
We hebben heerlijk gebarbequed,lekker veel biefstuk!!
Daarna hebben ze nog even gevist,van Mario moest en zou er een vis gevangen worden,nou die werd ook snel gevangen ook,al na een min of 5 had Ger beet!
Reynaldo en Diego konden een keer lekker op tijd naar bed en wij hebben lekker gekaart ( Ger heeft gewonnen) en ondertussen lekker aan de Sambuca gezeten.

1 opmerking:

  1. Leuke dingen gedaan de afgelopen dagen hoor! De skycoaster gedaan, dapper hoor, die is echt hoog!Vaak naar staan kijken,maar nog niet het lef gahad! Veel geshopt en lekker gegeten bij de outback, ook een van onze favorieten. Ook nog vis gevangen haha...leuke foto's, veel plezier morgen, ik blijf jullie volgen

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen