zaterdag 16 juli 2011

Dag 15: Typhoon Lagoon,villa en Oldtown


Vandaag hebben we toch maar besloten om nog een keer naar Typhoon Lagoon te gaan,we hadden nu eenmaal ook 5x waterpark erbij en dit wordt nu de vierde keer en gelijk de laatste,want de kaartjes zijn morgen verlopen..


We hebben ook nog 1x Disneypark over,want ook dat was teveel,volgend jaar echt minder parken,dat heb ik nu wel gezien,misschien ook een keer een weekje aan de andere kant van Florida...
We zijn ook nog even naar Disney Downtown gegaan waar we hebben gegeten en waar Reynaldo nog een monorail en rails,precies als die van Magic Kingdom heeft gekocht.
Daarna zijn we nog even naar de villa gegaan,waar Reynaldo nog even heeft gezwommen en Ger en Marciano weer hebben gevist,helaas heeft alleen Ger een schildpad gevangen.


S avonds hebben we gegeten bij KFC en eigenlijk wilden we naar Epcot rijden voor het vuurwerk,maar er kwam om half 9 weer een giga bui langs met heel veel flitsen,dus we zijn maar even naar Oldtown gegaan(eigenlijk gerent!) en hebben daar gelijk de bonnetjes die we in de gokhal hadden gewonnen ingeleverd.

Morgen misschien nog even naar de Florida Mall.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten