maandag 4 juli 2011

Dag 3:shoppen,Mario en Diego halen 4th off july!!



Vandaag geslapen tot 8 uur,dus dat gaat al beter gelukkig.
S ochtends heeft Reynaldo nog even gezwommen en na het ontbijt zijn we naar de Premium Outlets gegaan,wat is het daar toch geweldig!

We hadden ongeveer 3 uurtjes om te shoppen,want om 2 uur moesten we Mario en Diego ophalen,maar we hebben toch genoeg(of teveel) gekocht..
Ik en Syl hebben allebei een paar Jimmy Choo Uggs gescoord!!daar zijn we echt blij mee,want die zijn in Holland niet te betalen,verder weer geshopt bij Ecko,Ralph Lauren,True Religion,helaas was de tijd zo voorbij,maar we gaan snel weer terug,haha.

Daarna zijn we naar Sanford gereden om Mario en Diego te halen,die waren mooi op tijd geland,toen weer snel naar de villa waar we lekker even gechilled hebben,daarna gegeten bij Outback Steakhouse,waar we heerlijk gegeten hebben.

Toen zijn we snel naar Celebration gereden voor het vuurwerk,er stond al een hele file,dus we hadden de auto vooraan geparkeerd,dat betekende wel dat we een eind moesten lopen,maar het vuurwerk was gelukkig erg mooi,dus dat maakte een hoop goed...
Om 11 uur waren we weer thuis en daar hebben Reynaldo en Diego nog een beetje vuurwerk afgestoken,toen was het echt tijd om te gaan slapen.
Morgen gaan we naar Animal Kingdom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten