vrijdag 8 juli 2011

Dag 7: Hollywood Studio's en Oldtown

Vanmorgen zijn we na het ontbijt naar de Hollywood Studio's gegaan,het was bewolkt,dus lekker weer voor een park.
We hebben gelijk kaartjes voor Toy Story gehaald,want daar staat altijd de langste rij,daarna zijn we in Tram Tour gegaan,Great Movie Ride,Tower of Terror,show van de Muppets,Belle en het Beest en toen dus naar Toy Story en die was inderdaad erg leuk.
Ondertussen was het keihard gaan regenen,dus heeft Mario regenponcho's gehaald!!Alleen Marciano en Ger gingen daar echt niet in lopen,dus die werden lekker nat.
Om half 4 zijn we weer weggegaan en gelijk langs de Wallmart gereden,daar hebben we weer lekker biefstuk gehaald,die Ger heeft gebbq en ik heb er gewoon een paar gebakken zodat we jus hadden..
sÁvonds zijn we weer naar Oldtown gereden,daar was de saturday night cruise,maar omdat het zo geregent had waren er niet zoveel auto's
Daarna zijn Ger en Syl samen in de slingshot gegaan en Mario samen met Marciano,die vonden het zo geweldig dat ze gelijk nog een keer zijn gegaan,het is ook erg leuk om de filmpjes terug te kijken!En ik denk dat zeker nog wel een paar keer in de vakantie zullen gaan...
Verder is het nog steeds helemaal top hier!
Wat de planning morgen word weten we nog niet,we zien het morgen wel..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten