vrijdag 22 juli 2011

Dag 21:Key West,Miami


Vanmorgen werden we allemaal vermoeid wakker,we gingen laat slapen en we hadden een airco op de kamer die verschikkelijk veel herrie maakte,maar als we de airco uitzette werd het zo erg warm dat we allemaal zouden smelten..Dus de airco maar aan met het gevolg dat we(vooral Ik)elke keer schrokken als hij aanging en dat de hele nacht door,pfff.Gelukkig was het maar voor 1 nacht!

We hebben om 10 uur onze spullen gepakt en zijn bij een leuk tentje op een terras in Duval Street wezen ontbijten,vervolgen nog even naar Mallory Square gegaan,waar een giga cruise schip stond,die hadden we nog nooit van dichtbij gezien,dus dat was ook weer leuk.
Ger heeft nog een paar echte Cubaanse sigaren gekocht daar,wanneer die ze gaat roken is een raadsel,maar het is natuurlijk gewoon voor de heb,haha.
En Reynaldo wilde er zo graag ook 1,dus hij heeft nu ook zn eigen echte sigaar en van die man in het winkeltje kreeg hij ook nog een echt doosje erbij,dus hij is helemaal blij nu


Daarna zijn we nog even wat wezen drinken bij Willy T. ,dat is dat tentje met al die dollarbiljetten(duizenden) aan de muur en plafond enz,natuurlijk hebben wij er ook 1 opgehangen!
Daarna weer de terugreis,waarbij wij allemaal in slaap vielen,behalve Ger natuurlijk....
Om half 4 wat gegeten bij Subway net voorbij Key Largo,daarna nog naar Biscane Boulevard Bay gereden in Downtown Miami,ook weer leuk,Marciano en Reynaldo hebben allebij iets van Real Madrid gekocht en Syl en ik zijn weer een paar schoenen rijker.
We waren om half 7 eindelijk thuis en na het douchen weer weg om te eten,toen kwam me er toch een hoosbui aan!De lucht werd al pikzwart,het begon te waaien en het ging me een partij regenen en onweren,pfff,de straten stonden helemaal blank en gingen gewoon een soort golfjes over de weg en we hebben een flits van dichtbij gezien,echt niet normaal,maar gelukkig zaten we toen nog in de auto!


We hebben we erg leuk en lekker zitten eten op Licoln Road,helemaal in een soort tent,erg gezellig.
Om 10 uur waren we pas klaar..Daarna nog even gelopen en heeft Reynaldo zn derde paar schoenen van deze vakantie gekocht..En Marciano een mooi overhemd en wij allemaal weer wat bij Alvins Surfshop,ooohh dat wordt wat met de koffers over 3 dagen..
Morgen eerst nog lekker even chillen op het strand en bij het zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten