zondag 3 juli 2011

Dag 2:Typhoon Lagoon,villa en Oldtown

Vanmorgen werd ik om 5 uur al wakker,na veel gedraai het toch tot 7 uur vol kunnen houden,dus we waren er vroeg bij...
Reynaldo werd ook om 7 uur al wakker en om half 8 lag hij al in het zwembad en niet veel later volgde de rest ook.
Om half 9 zijn we gaan ontbijten en om 10 uur vertrokken naar Typhoon Lagoon,dat is een van de twee waterparken van Disney en echt een heel leuk park ook,het was nog niet zo druk in de ochtend,dus hebben veel kunnen doen,het leukste vond ik toch wel die banden waar je met zn tweeen of drieen in kan en waar je naar beneden en omhoog gaat,maar ook de reuzegolf vind ik echt leuk..

Om half 3 werd het erg druk en warm,dus zijn we lekker naar de villa gegaan en hebben we daar nog lekker gezwommen
,Ger en marciano hebben nog even gevist,maar helaas niks gevangen.

Om half 6 zijn lekker gaan eten bij de Pizzahut en daarna hebben we nog even door Oldtown gelopen en natuurlijk zijn we weer de gokhal in geweest...
Om 9 uur zijn we weer naar huis gereden,want Reynaldo was natuurlijk best wel moe,al zal hij dat nooit zeggen,maar om half 10 lag hij in bed en na 5 min lag hij al te slapen.Wij zijn nog een potje gaan kaarten en nu is het tijd om ook naar bed te gaan.
Morgen gaan we Mario en Diego halen van vliegveld Sanfort,ze komen om 2 uur aan,dus we kunnen daarvoor nog even shoppen ook,we gaan waarschijnlijk naar de Premium Outlet.

2 opmerkingen:

  1. Leuk dag weer! Wij vinden Typhoon Lagoon het leukste waterpark! Jammer dat ze naast het net gevist hebben haha! Veel plezier nog...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je,wij vond Typhoon Lagoon ook geweldig,maar morgen gaan we waarschijnlijk ook Blizzard Beach bekijken!

    BeantwoordenVerwijderen